تفاصيل الوثيقة

نوع الوثيقة : مقال في مجلة دورية 
عنوان الوثيقة :
Degradation of Bleaching Gels in vivo as a function of tray design and carbamide peroxide concentration
Degradation of Bleaching Gels in vivo as a function of tray design and carbamide peroxide concentration
 
لغة الوثيقة : الانجليزية 
المستخلص : This study determined the degradation of nine bleaching agents with different concentrations after two hours in vivo following the manufac- turers' recommendations. The nine carbamide peroxide products are 10, 15 and 20 Opalescence, 10, 15 and 22 Rembrandt and 10, 16 and 22 Nite White Excel 2. Each subject wore the tray with the bleaching agent for two hours on three separate occasions. The amount of remaining carbamide peroxide was determined after each use. Evaluation of remaining amount of carbamide peroxide was calculated by the US Pharmacopeia method. The study showed that the total carbamide per- oxide percent recovered was significantly higher for Opalescence products (47 to 54) compared to Nite White (22 to 25) and Rembrandt bleaching gels (15 to 16). It concluded that this difference was mostly due to the use of facial reservoirs with Opalescence products, and also that whitening gel in trays with reservoirs and trays without reservoirs degraded at the same rate. 
ردمد : 0 
اسم الدورية : Operative Dentistry 
المجلد : 27 
العدد : 1 
سنة النشر : 2002 هـ
2002 م
 
نوع المقالة : مقالة علمية 
تاريخ الاضافة على الموقع : Tuesday, May 20, 2008 

الباحثون

اسم الباحث (عربي)اسم الباحث (انجليزي)نوع الباحثالمرتبة العلميةالبريد الالكتروني
محمد يوسفYousf, Mohamad باحث رئيسيدكتوراهmyousf@kau.edu.sa

الملفات

اسم الملفالنوعالوصف
 Degradation of Bleaching Gels.pdf pdf 

تحميل الصفحة

الرجوع إلى صفحة الأبحاث